forsavitt de ar installda pa att anvanda Facebook Dating kommer

forsavitt de ar installda pa att anvanda Facebook Dating kommer

Ni kan tillagga mannisko till saken dar “hemliga crushen”. Nar du lagger mot nagon kommer dom att meddelas ifall att nagon ar foralskad i dem, andock do kommer icke att meddelas vem sasom befinner si foralska ino dem.

Hon kommer aldrig att vara medveten om vem det ar ifall hon ick lagger at dig kungen sin “Secret Crush”-lista. Forsavitt de ett par personerna lagger mo varandra blir det ett matchning samt er kanner til bagg att du age statt gallande varandras “Secret Crush”-lista.

Att bese den personens telefon (sasom du redan kanner till, mig rekommenderar ingalunda) kan ocksa assist. Ni kan samt betrakta forsavitt do befinner sig pa Facebook Dating genom att kolla deras Facebook-meny sam flyga forsavit do ar aktiva kungen Facebook Dating.

Kan ni finnas dol pa Facebook Dating? Den goda nyheten befinner si att Facebook redan age tankt gallande det har. Din dejtingprofil doljs automatiskt for dina Facebook-vanner saso likas anvander dejtingappen. Du kan med andra glos ick beskada deras dejtingprofil och dom kan ej beskada din.

N kan hang med dina Facebook-vanner sam Instagram-foljare via funktionen

For att gora det har, scrolla ned mot oduglig itu skarmen darborta Facebook foreslar profiler samt https://kissbrides.com/sv/brasilianska-brudar/ valj Secret Crush.

N kan darnast uts kompisar av Facebook samt Instagram. de att fa e bud om att e befinner si foralska i de dar, skada dom kommer inte att veta vem. Om do ocksa lagger mot dig i tryta hemliga favoriter kommer n att bliv “Matchad”.

Secret Facebook Crush – Anvandaren lagger at upp till 9 manniskor saso de befinner sig alskande ino. Andra anvandare gor lika, odla att om par folk ager lagt mot varandra odla “matchar” de lite saso andra dejtingappar.

Facebook Dating skanke de motion baserat kungen dina preferenser

och informationen ni ager angett gallande din dejtingprofil. Dina Dating-preferenser kan inbegripa storleken sam aldersintervallet som ni vill definiera rimlig matchningar.

  • Information sasom du ager lagt mo ino din Facebook- alternativ Dating-profil, exempelvis vart ni harror alternativ platser n age varit kungen.
  • Intressen saso Facebook-grupper och tillstallning sasom d inneha gemensamt. Dessa kan besta forra eller nastkommande evenemang darbort ni age uttryckt engagemang alternativt deltagit.

Kom ihag att om du age aktiverat alternativet inrada vanner till kompisa odla befinner sig det det mojligt att ni titta dina Facebook-vanners vanner. Om du avaktiverar alternativet proponera kompisa at kompisar, kommer din motion innefattar inte personer som befinner si kompisar tillsamman dina Facebook-vanner.

Tavling Anywhere-funktionen

N kan hantera parti inom Facebook Dating darfor att soka efter dejtingforslag utstot din huvudsakliga dejtingplats. N kan komplettera upp mot tvenne extra motesplatser. Sa din image kommer att framfora att ni letar postum personer villig dessa par ytterligare platser.

N kan samt dirigera forsavit personer saso ager lagt mot din huvudsakliga traffpunk som en tillag omrade kan flyga de och mojligtvis pricka dej. Lar de hur ni hanterar dina Match Anywhere-installningar ino Facebook Dating.

Lagg mot berattelser mo Facebook Dating

Det befinner sig genomforbart att dividera dina Instagram- alternativt Facebook-berattelser villi Facebook Dating. N kan kora do berattelser ni vill lagga till ino Dating.

Kika berattelser om medlemmar saso du inneha nagon affinitet med alternativt sasom foreslas at de vi att klicka gallande deras Dating-profilbild. Du kan digga Dating-medlemmar som genmale pa deras berattelser.

Ni kan hejda nagon gallande Facebook Dating. Tank gallande att blockering fran nagon villi Dating ej blockerar de dar pa Facebook alternativt Messenger.

Darfor att begagna Dating vara tvungen ni bege sig genast at Facebook -appen samt darpa mo menyfliken darbort det aldrig kommer att existera den nya funktionaliteten. Du tvungen emedan skapa en konto kungen Facebook Dating sam utse att handla din profil enkom visuell sta dina kompisa alternativt sta dina kompisar.


by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *